www.krogogro.dk


ADHD

Har du et barn med ADHD, Tourette, Autisme, Aspergersyndrom eller andre relaterede diagnoser kan være svært både at være barn, forældre og søskende.

Kranio sakral terapi gør det muligt at behandle stressbelastninger i kroppen. Hos børn der har problemer med uro, koncentration, adfærds og indlæringsproblemer er stressniveauet højt og kroppen meget anspændt. Børn og unge – selv voksne med disse diagnoser har stor glæde af kranio sakral terapi. Her kan man afbalancere psyke og krop, bringe nervesystemet til ro og skabe fornyet tryghed og overskud hos det enkelte menneske.

Mennesker med ADHD er i en form for kronisk stresstilstand der giver symptomer som eksempelvis opmærksomhedsforstyrrelser, uro, mange tanker og hyperaktivitet. Hjerne- og rygmarvshinder bliver påvirket. De spænder op og begrænser nervesystemets evne til at balancere sine funktioner og forbliver derfor i en ubalanceret tilstand ADHD klienten bringes i en dyb afslappet tilstand, hvor centralnervesystemet genkender sin oprindelige balancerede tilstand. I denne tilstand kan det autonome nervesystem stabiliseres og hjerne- og rygmarvshinderne afspændes. Til dette bruges forskellige metoder som alle meget behagelige og der er ikke noget der gør ondt.

Min erfaring med at behandle ADHD, hos både børn, unge og voksne er, at behandlingerne skaber ro i hverdagen, så det bliver lettere at være sammen med andre og lettere at passe sin skole eller sit arbejde.